Menselijkheid kent geen grenzen I Umanitatea nu are granițe

Menselijkheid kent geen grenzen I Umanitatea nu are granițe

Gepost op door Ninian Gerritzen in de categorie Nieuws

Sinds het uitbreken van de oorlog in Oekraïne bieden veel non-gouvernementele organisaties ondersteuning en noodopvang aan vluchtelingen. Ook Bună Ziua copii din România. Afgelopen maandag werd de eerste groep van 17 vluchtelingen opgevangen in het gastenverblijf op het terrein van Betania. Bună Ziua copii din România heeft op dat terrein haar kantoor en het Therapeutisch Centrum voor kinderen met autisme. En hoewel de eerste vluchtelingen inmiddels zijn doorgereisd naar het vliegveld in Boekarest maken wij ons nu op voor een nieuwe groep die vandaag zal aankomen.

Zonder enige twijfel vangen wij vluchtelingen uit ons buurland op. De kosten die dat met zich meebrengt (ook voor voeding,  medicatie, verzorgingsproducten, beddengoed,  kosten reisbewegingen en inzet deskundigen voor psychosociale ondersteuning) ) kunnen wij als organisatie niet dragen. Als kleine organisatie zal het organiseren van een hulptransport vanuit Nederland niet tot onze mogelijkheden behoren.

Steun ons daarom met een financiële bijdrage. Dit kan door hier te doneren of direct naar  RO59RNCB0260003086910002 tnv Bună Ziua copii din România. (Banca Comerciala Romania, swift RNCB ROBU, Sucursala Barlad)

Veel dank namens medewerkers, bestuur en vrijwilligers van Bună Ziua kinderen in Roemenië & Bună Ziua copii din România!

Mihaela Zanoschi & Ninian Gerritzen

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *