Missie/doelstelling

De Nederlandse stichting heeft als missie de Roemeense stichting te ondersteunen bij de eigen intiatieven om de doelstelling te verwezenlijken. Het uiteindelijke doel is zichzelf overbodig te maken.

De Roemeense stichting heeft als missie kinderen/jongeren en families in achterstands-situaties te ondersteunen om een waardig leven te kunnen leiden door het verlenen van structurele hulp.

Uitgangspunt

De Nederlandse stichting Bună Ziua kinderen in Roemenië stelt zich op als gelijkwaardig sparringpartner voor de Roemeense organisatie Bună Ziua copii din România en biedt waar nodig inhoudelijke en organisatorische ondersteuning.

Bună Ziua copii din România is een zelfstandige organisatie en richt zich op het ondersteunen van kinderen, jongeren en hun familie om een gelukkig en waardig leven te leiden. Naast landelijke projecten is het primaire werkgebied de Roemeense provincie Vaslui.

Visie

Bună Ziua gaat over mensen, welzijn en ontwikkeling. Wij willen een waardige wereld voor mensen die verschillend maar toch gelijk zijn, waarin iedereen zich speciaal, gewaardeerd, geliefd en geaccepteerd voelt.

Overtuiging

Wij geloven dat kleine dingen die met liefde gedaan worden een groot verschil kunnen maken in het leven van mensen.